GRAJOR

Nya Fiat & Alfa Romeo Originaldelar !
Det finns allt från skruvar och clips till lampor och bromsdelar m.m.

Om Ni är osäkra på något eller önskar mer information, bilder m.m. så skicka gärna ett e-mail
fredrik@grajor.se

OBS !! Läst detta först:
Alla delarna är nya (oanvända) om inget annat anges. De flesta av reservdelarna ligger i originalkartonger, dock kan en del kartonger vara söndriga och smutsiga. Övriga delar ligger löst i ett plastbacksystem och packas väl om delen ska sändas med Post, Schenker eller DHL (ej bussgods). För delar som ska skickas gäller förskottsbetalning till mitt plusgirokonto innan leverans. Om ni hittar något fel eller kan komplettera några av mina uppgifter är jag mycket tacksam för hjälpen. Priser och mer detaljer kommer efter hand som jag hinner med detta. Jag försöker hålla mig till runt halva priset. Om något är oklart eller bilder önskas, vänligen skicka ett e-mail till mig. För beställning av delar så skicka ett e-mail till mig, jag har mycket svårt att ta beställningar och förfrågningar per telefon.
Listorna är så komplett som möjligt - Jag reserverar mig för felskrivningar - Jag kan ha skrivit fel nummer och/eller antal - Listorna stämmer alltså troligtvis inte till 100%.

Hemsidan www.Grajor.se har inga kopplingar till Fiat eller Alfa Romeo. Namnet Fiat och Alfa Romeo samt artikelnummer används endast som referens.

Uppdaterad 20130325

Klicka här för att komma
till Alfa Romeo listan
Klicka här för att komma
till Fiat listan

 

 

 


Fredrik@grajor.se  070/1175357

copyright Grajor.se